Project

General

Profile

Cum adaug un card in contul meu

Vedeti si:


Pentru a adauga un card in contul de client, trebuie sa:

1. Realizati o prima plata online - urmand instructiunile de aici

2. Salvati datele cardului in procesul de plata

a. Daca nu aveti niciun card salvat

Daca este prima plata realizata cu cardul catre While1 sau nu aveti salvate carduri de la tranzactiile anterioare, la pasul final al procesul de plata:

 • Introduceti datele cardului
 • Acceptati optiunea Salvează acest card pentru plăți automate
  Pentru datele cardului va fi generata o referinta automata asociata contului, ce va fi utilizata pentru plati viitoare automate in deplina siguranta, fara a mai fi necesara nicio actiune din partea dvs. Informatiile de pe card NU vor fi stocate pe serverele noastre.
 • Click Efectueaza plata

b. Daca aveti deja un card salvat

Daca aveti deja un card salvat de la o plata anterioara, dar doriti sa platiti si sa salvati un alt card, datele efectiv ale cardului nou se adauga la pasul final al procesul de plata, in pagina PayU.

Urmati pasii:

 • Inainte de a adauga un card nou, puteti sterge sau nu cardul existent:
  Selectati optiunea sterge, daca doriti sa stergeti cardul existent, pentru care ati autorizat platile automate (card implicit)
  In cazul in care nu doriti stergerea cardului implicit, puteti continua cu adaugarea unui card nou, ce va fi salvat alaturi de cel initial (implicit).
 • Introduceti datele cardului nou in pagina PayU
 • Bifati Salvează acest card pentru plăți automate
  Pentru datele cardului va fi generata o noua referinta asociata contului, ce va fi utilizata pentru plati viitoare automate, in deplina siguranta, fara a mai fi necesara nicio actiune din partea dvs. Informatiile de pe card NU vor fi stocate pe serverele noastre.
 • Click Efectueaza plata


Disponibil si in alte limbi: EN