Project

General

Profile

Data Management

Vedeti si:


Din modulul Settings/Data Management puteti utiliza urmatoarele modalitati de stergere:

1. Setarea perioadei de retentie a datelor personale per proiect si per modul (stergere definitiva automata)

Prin definirea unei perioade de retentie a datelor personale (ex: 365 zile), se seteaza momentul la care datele respective se vor sterge automat si definitiv.
Implinirea perioadei de retentie se calculeaza incepand de la data colectarii/crearii datelor.

Din sectiunea Settings / Projects / Edit Projects puteti defini perioada de retentie pentru urmatoarele tipuri de date personale:

 • CDR data (nume si numar de telefon din modului CDR) – prin setarea valorii CDR data retention period
 • CDR recordings (convorbiri, stocate sub forma de fisiere audio in modulul CDR) – prin setarea valorii CDR recordings storage duration

Din sectiunea Settings / Parmeters puteti defini perioada de retentie pentru urmatoarele tipuri de date personale:

2. Stergerea manuala per modul la o data programata (soft delete + stergere definitiva)

Stergerea manuala permite stergerea selectiva, in functie de nevoie (ex: exercitarea dreptului de a fi uitat), la orice alt moment decat finalul perioadei de retentie.

Modalitati de stergere selectiva a datelor personale::
 • Purge CRM data: elementele individuale selectate din CRM si Contacts (light) vor fi sterse permanent, la finalul unei perioade de gratie definite de Admin (parametru crm_data_soft_delete_grace_period din Settings/Parameters)
 • Purge CDR data: numele si numarul de telefon selectate manual vor fi anonimizate, iar inregistrarile convorbirilor asociate acestora vor fi sterse definitiv la la finalul perioadei de gratie definite de CDR data soft delete grace period din Settings / Projects / Edit Project

Valorea CDR data soft delete grace period defineste la ce interval de timp de la momentul marcarii elementelor (CDR, call recordings) ca sterse, acestea vor fi eliminate complet din baza de date (purged) pentru proiectul respectiv.

ATENTIE!

 • In cazul in care nu este utilizata stergerea manuala a inregistrarilor sau nu este definita perioada de gratie, inregistrarile vor fi sterse definitiv la finalul perioadei de retentie (CDR recordings storage duration definite per Proiect)
 • Stergerea datelor se realizeaza in doua etape: 1. Soft delete (stergere din interfata), 2. Purge (stergere definitiva) realizata la finalul perioadei de gratie setate.
 • Stergerea datelor inclusiv din backup va fi facuta intr-un interval de 2-4 saptamani.
 • Pentru arhivarea inregistrarilor in vederea stocarii locale la client, dupa expirarea automata a termenului setat de CDR recordings storage duration, aveti la dispozitie diverse modalitati de descarcare a inregistrarilor realizate, pana la finalul perioadei de retentie setate in centrala:
  • prin FTP - va rugam sa specificati necesitatea dvs. prin instructiuni scrise catre
  • direct din platforma, prin descarcare regulata de arhive .zip:

3. Vizualizarea dovezii de consimtamant pentru inregistrarea convorbirilor

In sectiunea Consent log sunt salvate dovezile de consimtamant, stocate conform setarilor centralei si create o data ce apelantul asculta mesajul We are recording.


Disponibil in alte limbi: EN